Hva er hovedtrekkene til elektriske varmeovner

Elektriske varmeovner er hovedsakelig prosessen med å konvertere elektrisk energi til termisk energi under drift.Siden kraftproduksjonen kan generere termiske effekter gjennom ledninger, har mange oppfinnere i verden vært engasjert i forskning og utvikling av forskjellige elektriske varmeapparater.Utviklingen og utbredt bruk av elektrisk oppvarming er også den samme som andre industrier, og den følger en slik regel: fra gradvis forfremmelse til land over hele verden, fra byer til landlige områder, fra gruppebruk til husholdninger, og deretter til enkeltpersoner, produktene er utviklet fra lavnivå til høynivådistribusjon.

Denne typen elektrisk varmeapparat kan varme lufttemperaturen opp til 450 ℃.Dens bruksområde er veldig bredt.Den kan i utgangspunktet varme opp hvilken som helst gass.Hovedfunksjonene er:

1. Det er ikke-ledende, vil ikke brenne og sprenge, og har ingen kjemisk korrosjon og forurensning, så det er trygt og pålitelig å bruke.
2. Oppvarmings- og kjølehastigheten er rask, og arbeidseffektiviteten er høy og stabil.
3. Temperaturkontroll viser ikke drift, så automatisk kontroll kan gjennomføres.
4. Dens mekaniske funksjon er god, styrken er høy, og levetiden er lang, som generelt kan nå flere tiår.

Varmebehandling:

Delvis eller hel bråkjøling, gløding, herding og diatermi av forskjellige metaller;

Varmforming:

Hele stykket smiing, delvis smiing, varm opprøring, varmvalsing;

Sveising:

Lodding av forskjellige metallprodukter, sveising av forskjellige verktøyblad, sagblad, sveising av stålrør, kobberrør, sveising av samme og forskjellige metaller;

Metallsmelting:

(vakuum) smelting, støping og fordampende belegg av gull, sølv, kobber, jern, aluminium og andre metaller;

Andre bruksområder for høyfrekvent varmemaskin:

Halvleder enkrystallvekst, termisk samarbeid, varmeforsegling av flaskemunn, varmeforsegling av tannkrem, pulverlakkering, metallimplantasjon i plast.

Oppvarmingsmetodene til elektriske varmeovner inkluderer hovedsakelig motstandsoppvarming, middels oppvarming, infrarød oppvarming, induksjonsoppvarming, lysbueoppvarming og elektronstråleoppvarming.Den største forskjellen mellom disse oppvarmingsmetodene er at metodene for å konvertere elektrisk energi er forskjellige.

1. Før det elektriske varmeapparatet begynner å sendes, bør det kontrolleres om det er luftlekkasje i produktet og om utstyret til jordingsledningen er trygt og pålitelig.Sørg for at alle operasjoner er korrekte før du åpner utstyret for bruk.

2. Det elektriske varmerøret til den elektriske varmeren bør inspiseres for isolasjon.Dens isolasjonsmotstand til bakken bør være mindre enn 1 ohm.Hvis den er større enn 1 ohm, er den forbudt å bruke.Det må sikres at det oppfyller kravene i spesifikasjonen før det kan fortsette å virke.

3. Etter at ledningene til produktet er riktig tilkoblet, må terminalene forsegles for å unngå oksidasjon.


Jiangsu Weineng Electric Co., Ltd er profesjonsprodusent av ulike typer industrielle elektriske varmeovner, alt er tilpasset i fabrikken vår. Hvis du har spørsmål, kan du gjerne komme tilbake til oss.

Kontakt: Lorena
Email: inter-market@wnheater.com
Mobil: 0086 153 6641 6606 (Wechat/Whatsapp ID)


Innleggstid: 11. mai 2022